Sustainable Responsible Fashion & Lifestyle

Duurzaam

We leven in een wegwerpmaatschappij waarbij het kopen van spullen net zo snel verloopt als het weggooien ervan, zonder na te denken wat de impact hier eigenlijk van is. Deze wegwerpmentaliteit speelt wereldwijd een grote rol, zowel bij particulieren als bedrijven. De impact hiervan op ons milieu is enorm. Juist die impact willen wij verkleinen, door restmateriaal op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven. Hiermee zetten we dagelijks een stap richting een duurzame(re) wereld.

<iframe src=”https://www.orderchamp.com/invites/widget/open?storefront=U3RvcmVmcm9udDoxNDMwMzQyNTQyMDE2NTEz&widget_type=type_button” frameborder=”0″></iframe>

Handgemaakt in Nederland

Alle producten worden handgemaakt in Nederland. Waar het ooit is begonnen in een schuurtje aan huis wordt er nu samengewerkt met een sociale werkplaats en lokale leveranciers aan de gehele productie. Er wordt in volledige ambacht gewerkt aan de meest toffe en handgemaakte creaties van restmateriaal.

Impact

Ons doel is om de impact van de wegwerpmaatschappij te verkleinen en juist de impact en footprint van Bendl als sustainable responsible fashion & lifestyle merk te vergroten.

Wij dragen ons steentje bij, uit liefde voor de planeet en de mensen die er leven. Dat is wat ons aan het hart gaat.

“Help jij ons mee om een impact te maken met restmateriaal?”

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van bendl.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 85 reviews.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.
Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.